Recruitment Consultancy

 

Kent u dat? U bent gefocust op uw bedrijfsvoering, -processen en -resultaten en heeft hierdoor eigenlijk geen tijd om de juiste (extra) medewerker binnen uw bedrijf te zoeken? Met aan de andere kant wetend dat de juiste medewerker het waardevolst is om uw bedrijfsmatige focus te handhaven om zo tot de beste resultaten te komen.

Door onze jarenlange recruitmentervaring, -expertise en waardevolle netwerk kunnen wij u helpen bij het bovengenoemde met het vinden naar de juiste match!

Omdat wij u willen ontzorgen is het voor ons van belang om te weten wat uw wensen zijn betreffende de toekomstige medewerker en in welke setting de kandidaat terecht komt. Daarnaast is het ook essentieel voor ons om te weten wat u de kandidaat te bieden heeft.

Wij gaan niet over één nacht ijs! Voordat wij een kandidaat aan u voorstellen hebben wij eerst zelf een uitgebreid gesprek met de kandidaat om te kijken of de match op papier daadwerkelijk in het echt aansluit. Na dit alles gaan wij pas over om de kandidaat aan u voor te stellen.