Over ons

Masselink Bedrijfsadvies bestaat sinds 2016 en opgericht door Briegitte Masselink. Wij zijn gespecialiseerd in werk gerelateerde ontwikkelingen en veranderingen. Wij blijven continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste methodieken.

Onze organisatie is gevestigd in het midden van het land. Deze voordelige geografische ligging geeft hierdoor de mogelijkheid dat wij landelijk werkzaam zijn.

Eigenaar en oprichter van Masselink Bedrijfsadvies is Briegitte Masselink.

Door de ruime 25-jarige praktijk- en werkervaring in diverse branches, heeft zij binnen het verander- en ontwikkelvlak haar expertise opgebouwd. Aanvullend is haar kennis en expertise vergroot d.m.v. persoonlijke belangstelling en theoretische studies.

Afhankelijk van de vraag en de opdracht, werkt Masselink Bedrijfsadvies samen met samenwerkingspartners. Een nauwe betrouwbare samenwerkingspartner is o.a. www.scoophrm.nl

Wij realiseren ons terdege dat er bij veranderingen nogal wat komt kijken en de gevolgen zijn vaak (vooraf) niet te overzien. Op onze site treft u meer informatie aan over de aanpak en de verschillende dienstverlening.

Wij realiseren ons als geen ander dat het wellicht voor uw bedrijf best spannend zal voelen om advies en/of ondersteuning te vragen bij een ontwikkeling of verandering. Dat is menseigen…… onbekend maakt onbemind…..maar schroom niet en ga gerust met ons vrijblijvend in gesprek om in eerste instantie kennis te maken en bovenal kennis te delen!

Wilt u meer weten? Mail of bel ons dan gerust.